Hordozható kézi gumiabroncs-cserélő – LTCZ-B

57.150 Ft (bruttó) 45.000 Ft (nettó)

Cikkszám: LTCZ-B
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Hordozható Kézi Gumiabroncs-Cserélő

Az innovatív és kényelmes Hordozható Kézi Gumiabroncs-Cserélővel a gumiabroncsok cseréje sosem volt még ilyen egyszerű és hatékony. Ez a kompakt eszköz kiváló segítség minden autótulajdonosnak, aki szeretné megkönnyíteni a gumiabroncsok cseréjét, legyen az otthoni műhelyben vagy útközben.

Kompakt és Hordozható Méretek

A Hordozható Kézi Gumiabroncs-Cserélő kompakt méretekkel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a tárolást és szállítást. A termék méretei: 460 × 380 × 940 mm. Ezt a praktikus eszközt bárhol használhatja, legyen szó otthoni műhelyről vagy útközbeni gumiabroncs-csere szükségességéről.

Széleskörű Alkalmazhatóság

Az eszköz alkalmazható gumiabroncsok méretének skálájában, 8-tól 16 hüvelykes méretig (203 – 406 mm). Ez azt jelenti, hogy szinte minden típusú autóhoz használható, és kiváló választás minden autótulajdonos számára.

Könnyű és Hatékony Használat

A Hordozható Kézi Gumiabroncs-Cserélő könnyen használható, és a cseréjéhez szükséges munkát minimalizálja. A nettó súlya mindössze 14 kg, így könnyedén hordozható, és egyszerűen elvégezheti vele a gumiabroncs-cserét. Ne engedje, hogy a gumiabroncs-csere bonyolult feladattá váljon, válassza ezt a kiváló minőségű és könnyen hordozható eszközt!

A Hordozható Kézi Gumiabroncs-Cserélő egy megbízható segítőtárs. Egyszerűsítse meg a gumiabroncsok cseréjét, és legyen felkészülve bármilyen helyzetben. Vásároljon egyet ma, és tapasztalja meg a kényelmes és hatékony gumiabroncs-csere előnyeit!


SPECIFIKÁCIÓ

Termék mérete: 460 × 380 × 940 mm
Alkalmazható méret: 203 – 406 mm
Nettó súly: 14 kg