Indukciós, lángmentes csavareltávolító – 8 tekerccsel

120.650 Ft (bruttó) 95.000 Ft (nettó)

Cikkszám: CSM1000
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Az indukciós, lángmentes csavareltávolítóval most könnyedén és hatékonyan birkózhat meg a makacs csavarokkal és anyákkal. Ez a kiváló minőségű eszköz megoldást kínál a csavarok, csavarkulcsok vagy egyéb alkatrészek megszorulása vagy rögzülése esetén, és mindenkit lenyűgöz a hatékonyságával és megbízhatóságával.

Főbb jellemzők:

 1. Indukciós technológia: Az eszköz indukciós elven működik, ami azt jelenti, hogy elektromágneses mező segítségével melegíti fel a rögzült csavart vagy anyát. Ez lehetővé teszi a pontos hőmérséklet-szabályozást és minimalizálja a környezetben keletkező hőt, így teljesen lángmentes működést biztosít.
 2. Erős teljesítmény: Az 8 tekercsel rendelkező változat kiválóan alkalmas a széles körben használt csavarok és anyák eltávolítására, függetlenül attól, hogy milyen méretűek vagy milyen anyagból készültek. Az erős teljesítményű indukciós rendszer gyorsan és hatékonyan oldja fel a rögzítést.
 3. Könnyű használat: Az eszköz könnyen kezelhető és egyszerűen beállítható. A digitális kijelzőn könnyen nyomon követheti a hőmérsékletet és az időzítést, így teljes ellenőrzése van a folyamat felett.
 4. Biztonság: A lángmentes működés és a beépített biztonsági funkciók, például a túlmelegedés elleni védelem, gondoskodnak arról, hogy a felhasználás során ne legyenek kockázatok.
 5. Tartós és strapabíró: Az indukciós csavareltávolító kiváló minőségű anyagokból készül, így hosszú élettartamot és megbízhatóságot garantál.

Az indukciós, lángmentes csavareltávolítóval és az 8 tekercs tekercsel együtt Ön gyorsan és könnyedén megszabadulhat a makacs csavaroktól és anyáktól, anélkül, hogy kárt okozna vagy veszélyeztetné a környezetet. Ez az eszköz ideális választás minden barkácsoló, műhely vagy szervizmunkához, és megkönnyíti a munkát. Ne hagyja, hogy a megrekedt csavarok hátráltassák Önt, válassza az indukciós csavareltávolítót, és élvezze a hatékony és biztonságos rögzítések eltávolításának előnyeit.

Specifikáció:
 • Anyaga: fém + műanyag
 • Teljesítmény: 1000W
 • Feszültség: 220V
 • Súly:  3 KG
 • Üzemi hőmérséklet: -40°C ~60°C
Csomag tartalma
 • 1 x mágneses indukciós fűtőtest
 • 8 X tekercs
 • 1 db tárolótok