Teleszkópos ágvágó fűrész – 220-820cm

69.850 Ft (bruttó) 55.000 Ft (nettó)

Cikkszám: TMP-727
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

TELESZKÓPOS ÁGVÁGÓ FŰRÉSZ – 220-820CM

A teleszkópos ágvágó fűrész megoldást nyújt a nehezen elérhető növények ágainak, gallyainak metszéséhez, levágásához. Ez a kiváló minőségű eszköz lehetővé teszi Ön számára, hogy könnyedén és biztonságosan elvégezze a magasban lévő kerti munkálatokat.

A teleszkópos ágvágó fűrész hosszú teljes hossza 820 centiméter, így Ön szinte bármilyen magasságú fához hozzáférhet. Az eszköz alapanyaga könnyű és strapabíró üvegszálerősítésű kompozit, amely biztosítja a kényelmet a mindennapos használat során.

A fűrész kialakítása lehetővé teszi, hogy hatékony vágást hajtson végre minden fajta faanyagban. A teleszkópos ágvágó könnyedén elcsomagolható és szállítható. Az összeszerelés gyorsan elvégezhető és széles tartományban beállítható a kívánt magassághoz.

Az ergonomikus dizájn lehetővé teszi a teleszkópos ágvágó komfortos használatát. A markolat kialakítása biztonságos tartást tesz lehetővé.

Legyen szó bokrok, fák, egyéb növényeinek ápolásáról, metszéséről, a teleszkópos ágvágó fűrész használatával egyszerűen megoldhatja.


Specifikáció:

  • Hosszúság: 220-820 centiméter
  • Alapanyag: acél (fűrész)
  • Tömeg: 5 kg
  • Penge vastagság: 1,2mm
  • Tároló táska

További információk

Tömeg 5 kg