12V telepíthető permetező – 60l

196.850 Ft (bruttó) 155.000 Ft (nettó)

Cikkszám: TP-12V
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

12V telepíthető permetező – 60l

A 12V telepíthető permetező mobilitása miatt könnyedén felszerelhető tetszőleges szállítóeszközökre, így a permetezés és fertőtlenítés kényelmesen elvégezhető szinte bárhol.

Tökéletes választás, ha hatékony és kényelmes módon szeretne permetezni és fertőtleníteni bármilyen helyszínen. Ez a könnyű és kompakt készülék lehetővé teszi, hogy felszerelje tetszőleges szállítóeszközökre, így könnyen hordozhatóvá válik, és bárhová magával viheti.

A permetező kiváló kapacitással rendelkezik, hiszen 60 literes tartálya elegendő folyadékot tárol ahhoz, hogy nagyobb területeket is le tudjon permetezni egyetlen töltéssel. Legyen szó kertekről, mezőkről, vagy akár ipari területekről, a telepíthető permetező nagy hatékonysággal végzi el a szükséges feladatot.

A permetező nyomása állítható 3-6 bar között, így könnyedén szabályozhatja a permetezés intenzitását és hatótávolságát. Ezenkívül, a készülék térfogatárama 2-4 liter/perc, amely lehetővé teszi, hogy precízen és egyenletesen permetezze a felületeket, minimális veszteséggel.

A 12V-os feszültségnek köszönhetően a permetező energiahatékony és könnyen kezelhető. Csak csatlakoztassa a készüléket az autója, teherautója vagy bármely más jármű 12V-os aljzatához, és már készen is áll a permetezésre. Nem kell aggódnia a hosszú kábelekkel vagy bonyolult telepítéssel járó bosszúságok miatt. Egyszerűen rögzítse a permetezőt a járműre, és máris készen áll a munkára.

A permetező könnyű tömege mindössze 12 kg, ami lehetővé teszi a könnyű szállítást és mozgatást. Nem kell nehéz és körülményes eszközöket cipelnie a permetezés helyszínére, hiszen ez a kompakt és könnyű készülék gond nélkül elfér a járművén, anélkül hogy helyet foglalna vagy nehézzé tenné a a hétköznapi munkavégzést.

A permetező fehér színű, ami nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöz neki, hanem a szennyeződéseket és karcolásokat is kevésbé láthatóvá teszi. Ezáltal a készülék mindig új és szép marad, még akkor is, ha kemény körülmények között dolgozik vele.

A 12V telepíthető permetező a kényelem, hatékonyság és mobilitás tökéletes kombinációját nyújtja. Ne hagyja, hogy a permetezés és fertőtlenítés terhével küzdjön, válassza ezt az innovatív és megbízható készüléket, amely lehetővé teszi, hogy szinte bárhol végezhesse el a permetezési feladatokat.


Specifikáció:

  • Kapacitás: 60l
  • Nyomás: 3-6 bar
  • Térfogatáram: 2-4 l/perc
  • Feszültség: 12V
  • Tömeg: 12kg