Baromfi önetető, automatikus etető – 10kg

52.070 Ft (bruttó) 41.000 Ft (nettó)

Cikkszám: CF-06H
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Baromfi önetető, automatikus etető – 10kg

Biztosítson kényelmes megoldást a baromfi ellátására. Nagykapacitású baromfi önetető, amely akár 10 kg takarmányt is képes tárolni. A baromfi önetető alkalmazása lehetővé teszi az állatok számára a szabadon történő táplálkozást anélkül, hogy folyamatos felügyeletre vagy beavatkozásra lenne szükség. Takarítson meg időt a napi etetési rutinokban.

Takarmányvédelem: a mágneses zárral ellátott baromfi etető megakadályozza a vadmadarakat abban, hogy kinyissák és megehessék a betöltött takarmányt. Ez nemcsak a takarmányköltségeket csökkenti, hanem a pazarlás mértékét is redukálja.

Csúszásmentes pedál: a baromfi önetető csúszásmentes pedállal van ellátva, így biztosítva, hogy az állatok biztonságosan tudjanak enni. Ez elősegíti a táplálkozási szokás, rutin kialakulását és segít gyorsabban hozzászokni az etetőhöz.

Kiváló anyagminőség: a baromfi etető magas minőségű, horganyzott acélból készült, extrém kültéri körülmények között is ellenálló. Strapabíró, esőálló és kiváló rozsda elleni védelmet nyújt, így a takarmány mindig tiszta és friss marad.

Könnyű adaptáció: a három állítható szögbeállítással rendelkező baromfi etető lehetővé teszi az állatok fokozatos hozzászokását. Az oldalsó védőlemezek a megfelelő etetőpozícióba irányítják állatait, megakadályozva, hogy mindkét oldalról egyenek, ezzel növelve az etetési hatékonyságot.


Specifikáció

  • Kapacitás: kb. 10 kg (takarmány függvényében változhat)
  • Horganyzott acél kivitel
  • Méret: 480 x 405 x 285 mm
  • Tömeg: 4 kg

További információk

Tömeg 4 kg