Keltetőgép, inkubátor – 24 tojás – automatikus forgatás

43.180 Ft (bruttó) 34.000 Ft (nettó)

Cikkszám: N-64
Raktáron
Alacsony raktárkészlet.

Termék raktáron: 1 db

Kérdése van? Írjon nekünk!

info@gauderszerszam.hu

Gyors kiszállítás

Az ország egész területére

Biztonságos fizetés

Utalás és kártyás fizetés.

Garancia

Gyártói jótállás

Szerviz

Magyar szerviz háttér

Leírás

Keltetőgép, inkubátor – 24 tojás – automatikus forgatás

Szerezze be a tökéletes keltetőt a tojások biztonságos és egészséges fejlődéséhez! A 360 fokos légbefúvás lehetővé teszi a levegő hatékony áramlását a tojáskeltető belsejében, biztosítva ezzel a hőmérséklet és a páratartalom egyenletesebb eloszlását. Ez segíti elő az egyenletes embrió növekedést, javítja a kikelési arányt és minőségét, miközben csökkenti a rossz fejlődés kockázatát és lerövidíti a keltetési időtartamot.

Az integrált hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő biztosítja minden egyes embrió egészséges fejlődését a keltetőgépben. Az intelligens rendszer megakadályozza a páratartalom ingadozását, csökkentve a repedt tojáshéjak bekövetkezésének esélyét.

Az automatikus, 360°-os tojásfordítás biztosítja, hogy minden tojás egyenletes hőmérsékleti viszonyok között legyen. Nincs szükség gyakori beállítás módosításokra, ezáltal a keltetési folyamat egyszerűbbé és kényelmesebbé tehető.

A keltetőgép átlátszó burkolatának köszönhetően megfigyelheti a tojásokban bekövetkező változásokat anélkül, hogy felemelné a fedőt. A beépített világítás megfelelő fényviszonyt biztosít, lehetővé téve a tojások gyors ellenőrzését.

Változatos keltetési lehetőségek: legyen szó kistestű madarakról, baromfiról vagy hüllőkről, ez a keltetőgép ideális környezetet biztosít a különféle fajok igényeinek kielégítéséhez. Támogatja a 230V-os tápellátást és áramkimaradás esetén kézi kapcsolóval átkapcsolható 12V-os akkumulátoros tápellátásra is. A kismértékű hőmérséklet ingadozások normálisak és nem befolyásolják a keltetést.


Specifikáció

  • Kapacitás: 24 db tojás
  • Tápellátás: 230V és 12V vészhelyzeti csatlakozó
  • Automatikus tojás forgatás
  • Ventilátor
  • Manuális vízfeltöltés
  • Méret: 420 x 415 x 180 mm
  • Tömeg: 2 kg
  • Hőmérséklet- és páratartalom érzékelő

További információk

Tömeg 2 kg